Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.scietymusic.ro

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui site de catre dumneavostra se supune termenilor, conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.

 

Drepturi de autor

Quantum Sound SRL este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, logo, fotografii, video, etc sunt proprietatea Quantum Sound SRL.

 

Politica serviciilor

Serviciile comercializate pe acest site sunt de tipul „programari la cursuri de muzica pe diferite categorii”.

Programarile la curs se pot face numai dupa ce utilizatorul s-a inregistrat in prealabil pe site.

Dupa inregistrare, utilizatorul va putea face o programare la cursul dorit in functie de locurile disponibile existente.

Imediat dupa programare utilizatorul va fi redirectat la pagina pentru plata cursului.

Plata se va face exclusive online, cu cardul (VISA sau Mastercard).

Clientul va avea obligatia de a se prezenta la curs cu 5 minute inainte de ora planificata. In cazul in care clientul este minor, acesta va veni insotit de catre un adult.

O sedinta de curs(ora de curs) va avea pretul de 100 RON si va dura 50 de minute.

 

Politica de anulare

O programare existenta va putea fi anulata cu cel putin 24h inainte de inceperea cursului, urmand ca banii sa fie restituit ulterior de catre administratorii societatii QUANTUM SOUND SRL.

Pentru anularea unei programari deja platite va rugam sa contactati administratorul la numarul de telefon: +40 (744) 155 992

 

Politica de confidentialitate

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt informații care vă identifică direct sau indirect ca persoană, indirect însemnând în combinație cu alte informații, spre exemplu, numele dvs., adresa de corespondență, adresa de e-mail și numărul de telefon, sau un element unic de identificare al unui dispozitiv.

 

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea pentru Quantum Sound SRL de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul site-ului.

Ce date cu caracter personal prelucram?

Dacă sunteți client al Site-ului, Quantum Sound SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul Quantum Sound SRL , precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google,  Quantum Sound SRL va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

 

Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, Quantum Sound SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

 

Siguranta datelor personale

Quantum Sound SRL implementeaza prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

Societatea a adoptat procedurile necesare pentru siguranta si protejarea datelor pe acest site. Site-ul este securizat cu SSL pentru a proteja datele utilizatorilor folosite in comunicarea cu serverul. Accesul la servere este controlat de un firewall, care permite utilizarea anumitor servicii de către utilizatori, interzicând în paralel accesul la sisteme şi baze de date şi informații confidențiale.

 

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@societymusic.ro
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: https://societymusic.ro/politica-privind-fisierele-cookies/